1. Over ons

  Fietsfamilie

  Welkom bij BikeBudget.nl! Mijn naam is Martijn Boere en ik ben opgegroeid in een echte fietsfamilie. Het tweewielervak zit dan ook in mijn bloed. Mijn opa begon in 1956 met het bijklussen aan fietsen, wat al snel uitgroeide tot een eigen fietsenwinkel. Later volgde mijn vader (en ooms) zijn voorbeeld en momenteel hebben mijn ouders al 35 jaar een fietsenwinkel in het centrum van Prinsenbeek (Noord-Brabant). Bij ons gaat het op familiefeestjes dan ook vooral over voetbal en... fietsen!

   

  Wat doen wij?

  Onze missie is om jouw fietservaring persoonlijk en passend te maken. De afgelopen jaren heeft de fiets een ware transformatie doorgemaakt in ons kleine fietslandje. Waar de fiets vroeger puur een vervoersmiddel was, is het nu een stukje van ons. Een fiets moet bij jou passen, net als je kledingstijl. En daar willen wij je graag bij helpen.

  Wij zorgen ervoor dat je snel en gemakkelijk kunt bestellen en leveren jouw producten zo snel mogelijk. Bij BikeBudget.nl staat de klant altijd op de eerste plaats. Ons assortiment bestaat uit alle kwaliteit A-merken zoals Schwalbe, Axa, Abus, BoBike, Simson en Shimano. En met meer dan 20.000 fietsonderdelen en accessoires is er voor iedere fietser wel iets te vinden.

   

  Wat kun je van ons verwachten?

  Bij BikeBudget.nl kun je altijd rekenen op budgetprijzen, snelle levering, kwaliteitsproducten, een ruime keuze uit fietsonderdelen en accessoires, en een veilige betaling. Bovendien kun je je producten binnen 30 dagen retourneren als deze niet aan je verwachtingen voldoen.

  Als echte fietsliefhebbers begrijpen wij als geen ander dat een fiets meer is dan een vervoersmiddel. Het is een manier van leven en een verlengstuk van je persoonlijkheid. Daarom willen wij jouw fietservaring zo persoonlijk mogelijk maken, met bijpassende accessoires en onderdelen. Bij BikeBudget.nl kun je rekenen op de beste kwaliteit en service, zodat jij altijd met plezier op je fiets stapt.

   

   

  Maar het allerbelangrijkste.. wat zeggen onze klanten over ons:

   

 1. Martijn Boere

   

   

DEALS VOOR JOU: