Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
*
 1. Over ons

  Over BikeBudget.nl 

  Ten eerste wil ik u van harte welkom heten bij BikeBudget.nl. Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Martijn Boere en ik mag mezelf met grote trots de initiatiefnemer van BikeBudget.nl noemen. Het opzetten van een eigen webshop is een droom die ik als jonge ondernemer al langer waar wil maken, en nu is het zover!

   

  Nu zult u zich misschien afvragen; ‘’Waarom de fietsenbranche?’’ Dat ga ik u nu vertellen. Mijn ouders hebben al zon 35 jaar een fietsenwinkel in het centrum van Prinsenbeek. Dus net zoals bij mijn vader is het tweewielervirus er bij mij met de paplepel ingegoten. Tevens kan ik dus ook gebruik maken van de fysieke winkel.

   

  Onze missie 

  De afgelopen jaren heeft er een ware transformatie plaatsgevonden in ons kleine fietslandje. Waar vroeger de fiets puur een vervoersmiddel was, is het nu een stukje van ons. Onze persoonlijkheid. Vergelijk het met uw kledingstijl. Een fiets moet bij u passen. De fietsaccessoires moeten bij u passen.

   

  Lokale fietsenwinkels zullen vaak een klein assortiment hebben aan deze accessoires waarbij je kan denken aan fietstassen, bellen, mandjes, kratjes, speciale snelbinders noem het zo maar op. Op BikeBudget.nl hebben wij altijd de nieuwste trends op fietsgebied en dit voor relatief lage prijzen.

   

  Zou het niet fantastisch zijn als iedereen in Nederland voordelig en kwalitatief goede accessoires & onderdelen binnen 24 uur op de fiets kan hebben?

   

  Wat doen wij?

  U kunt van Bike budget verwachten dat de wensen en behoeften van onze klanten centraal staan. Daarnaast kunnen wij als webwinkel door de vele geautomatiseerde processen de kosten veel lager houden. Dit merkt u direct in uw portemonnee. Met ons grote assortiment van meer dan 18.000 fietsaccessoires hebben wij voor ieder wat wils. Het belangrijkste is altijd geweest dat onze klanten tevreden zijn en veel plezier beleven aan de bij ons gekochte producten.

   

  Nog even kort; Waar kunt u op rekenen?

  o Budget prijzen

  Door de goede band met onze leveranciers kunnen wij u voorzien van low budget prijzen.

  o Snelle levering

  Door een goede samenwerking met onze partners en onze geautomatiseerde processen kunnen wij de producten snel aan u leveren. Besteld u voor 21.00 uur in de categorie onderdelen of accessoires, Dan garanderen wij dat uw bestelling de volgende werkdag in huis is. Bij aanschaf van een fiets kan dit iets langer duren, indien de fiets op voorraad is maximaal 5 werkdagen.

  o Keuze uit meer dan 18.000 artikelen!

  In tegenstelling tot de meeste fysieke winkels hebben wij een zeer groot assortiment aan accessoires en onderdelen. Van unieke fietsbel tot design fietstassen, van gave spaakverlichting tot een simpele binnenband: we have it all!

  o 30 dagen retourneren

  U kunt uw bestelde producten maar liefst 30 dagen retourneren.

   

   

  *
 1. Martijn Boere

   

   

  .Lees ook ons blog:
  • *

   De leukste en nuttigste fietscadeaus voor de feestdagen

   Met de feestdagen, zoals Sinterklaas in aantocht en kerst daaropvolgend, is december dé maand waarin je je vrienden en familie kunt verrassen met een leuk cadeau. Het probleem bij het uitkiezen van een cadeau is altijd dat we niet graag een zinloos of niet bruikbaar cadeau willen weggeven. Het moet wel nuttig zijn. Maar je wilt ook niet weer met de zoveelste paar sokken of stropdas aankomen.
   25-11-2018
  • Urban proof fietskratten

   Uitgelicht: Urban Proof fietskrat

   Urban Proof is een Amsterdams bedrijf dat zich richt op de productie en levering van fietsaccessoires. Het merk Urban Proof is ontstaan door de samenwerking tussen het bedrijf Dutch Perfect en U+ Creative Concepts. Dutch Perfect is gespecialiseerd in de ontwikkeling van fietsbanden en is pionier in de ontwikkeling van anti lek producten. U+ Creative Concepts is een concept-ontwikkelingsbureau. Gezamenlijk vormen zij een perfect duo in de ontwikkeling van hoogstaande fietsaccessoires voor het merk Urban Proof.
   06-10-2018
  • *

   Cortina: fietsen is fashion

   Al heb je nog nooit gehoord van Cortina fietsen, je kent ze toch want ze zijn overal op straat te vinden. En dat is niet zo gek, want ze zijn ongelooflijk handig ontworpen. Zo is er de transportfiets met een voordrager waarop een krat past of een tas of mand. Deze tas of mand kan je als een van de Cortina onderdelen passend kopen.
   20-06-2018