This website uses cookies. Click here for more information.
*
 1. Over ons

  Fietsfamilie 

  Leuk dat je er bent! Mijn naam is Martijn Boere. Ik ben opgegroeid in een echte fietsfamilie. Op jonge leeftijd plakte mijn opa zijn eerste fietsband, wat begon als een beetje bijklussen groeide al snel uit naar een fietsenwinkel in 1956. Later volgde ook mijn vader en inmiddels hebben mijn ouders al ongeveer 35 jaar een fietsenwinkel in het centrum van Prinsenbeek (Noord-Brabant). Ik kan dus wel stellen dat het tweewielersvirus er met de paplepel is ingegoten. Waar het op familiefeestjes over gaat? Voetbal en... fietsen!

   

  Onze missie 

  De afgelopen jaren heeft er een ware transformatie plaatsgevonden in ons kleine fietslandje. Waar vroeger de fiets puur een veroersmiddel was, is het nu een stukje van ons. Onze persoonlijkheid. Vergelijk het met je kledingstijl. Een fiets moet bij je passen. De fietsaccessoires moeten bij je passen.

   

  Wat doen wij?

  Snel leveren, gemakkelijk bestellen en volgens het oude gezegde: de klant is altijd koning. Door de vele geautomatiseerde processen en de goede banden met onze leveranciers kunnen wij onze kosten veel lager houden. Hier profiteer jij dus ook van!

   

  Nog even kort; Waar kunt u op rekenen?

  - Budget prijzen

  - Snelle levering

  - Alle kwaliteit A-merken: Schwalbe, Axa, Abus, BoBike, Simson, Shimano etc.

  - Keuze uit meer dan 20.000 fietsonderdelen en accessoires

  - 30 dagen retourneren en veilige betaling

   

  Maar het allerbelangrijkste.. wat zeggen onze klanten over ons:

   

 1. Martijn Boere

   

   

MAANDAANBIEDINGEN - Dit mag je niet missen!