Sorteer op:

Fietssloten

*

Fietsslot bestellen? BikeBudget.nl helpt u graag verder!

 

Een goed fietsslot wordt steeds belangrijker. In ons uitgebreide assortiment bieden wij diverse soorten sloten aan, waaronder ringsloten, kettingsloten, insteekkettingen, kabelsloten, kindersloten, beugelsloten en vouwsloten. Het is natuurlijk mogelijk sloten te combineren, zo is een insteekketting voor extra veiligheid bij gebruik van een ringslot. Safety first!

 

De Axa-sloten en Abus-sloten behoren tot de meest populaire keuzes. Daarnaast hebben we ook sloten van andere gerenommeerde merken, zoals Trelock, Python, Falkx, Simson en de unieke sloten van Urban Proof. Bij BikeBudget.nl vindt u het perfecte fietsslot voor optimale beveiliging!

 

Ringslot fiets

Ontdek hoogwaardige fietssloten op BikeBudget.nl, waaronder ringsloten van gerenommeerde merken zoals AXA, Abus, Simson, en Falkx. Een ringslot is het standaardslot voor je fiets en vormt een stevige basis voor diefstalpreventie.

 

Insteekslot / ketting fiets

Optimaliseer de veiligheid van je fiets door het combineren van een ringslot met een insteekketting. Een insteekslot biedt de mogelijkheid om je fiets aan een vast voorwerp, zoals een lantaarnpaal, te bevestigen. Houd er rekening mee dat het gekozen ringslot een insteekmogelijkheid moet hebben. Vergroot de bescherming van je fiets tegen diefstal met deze slimme combinatie. Ontdek nu de ideale ringsloten met insteekmogelijkheden op onze website!

 

Kettingslot

Ontdek onze betrouwbare kettingsloten die sterke bescherming bieden voor jouw fiets. Eenvoudig om je zadelpen te bevestigen, zodat je altijd klaar bent voor veilige ritten. Verken onze collectie met vertrouwde merken, zoals AXA, Abus en meer om jouw fiets te beveiligen met een kwalitatief kettingslot.

 

Kabelslot

Ontdek de veelzijdige fietsbeveiliging met de kabelsloten van BikeBudget. Deze gebruiksvriendelijke sloten, verkrijgbaar in diverse kleuren, bieden de flexibiliteit die je nodig hebt. Of je nu de voorkeur geeft aan een sleutelvariant of een versie met code, de BikeBudget-selectie, inclusief toonaangevende merken zoals AXA , Abus en Simson staat garant voor betrouwbare bescherming.

 

Beugelsloten

BikeBudget biedt een uitgebreide selectie stevige beugelsloten voor de ultieme fietsbeveiliging. Deze U-vormige sloten, verkrijgbaar van gerenommeerde merken zoals ABUS en AXA, zorgen voor een eenvoudige en betrouwbare manier om je fiets te beschermen. Dankzij de vaste vorm zijn beugelsloten makkelijk in gebruik en handig mee te nemen.

 

Vouwsloten

Ontdek de handige vouwsloten bij BikeBudget voor doeltreffende en compacte fietsbeveiliging. Onze lichtgewicht vouwsloten bieden een optimale oplossing om je fiets te beschermen. Bevestig ze eenvoudig aan een vast voorwerp, zoals een lantaarnpaal, om diefstal te voorkomen. Ideaal voor onderweg en geliefd bij mountainbikers. Eenvoudig mee te nemen in uw tas of te bevestigen aan het frame.

 

Slot onderhoud

Een goed fietsslot is essentieel om je tweewieler veilig te houden. Om ervoor te zorgen dat je fietsslot altijd betrouwbaar is, is regelmatig onderhoud van groot belang. Bekijk hier een aantal eenvoudige maar effectieve tips om je fietsslot in topconditie te houden.

 

Klantenservice

Heeft u een vraag over een fietsslot? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag!

 

 

 

https://www.bikebudget.nl/webshop/winkelmandje/

DEALS VOOR JOU: