Sorteer op:

Topeak Ridecase

Je bent een fietser in hart en nieren en het liefst ben je de hele dag op de weg te vinden. Je hebt alles wat je maar nodig hebt aan accessoires voor je fiets, behalve een goede houder voor je telefoon. Dan ben je bij BikeBudget aan het juiste adres voor een uitgebreide collectie Topeak ridecases voor bijvoorbeeld je iPhone die je altijd tijdens het fietsen met je mee wilt brengen.

Veilig de weg op met een Topeak ridecase

Je bent een fietser in hart en nieren en het liefst ben je de hele dag op de weg te vinden. Je hebt alles wat je maar nodig hebt aan accessoires voor je fiets, behalve een goede houder voor je telefoon. Dan ben je hier aan het juiste adres voor een collectie stoere ridecases voor bijvoorbeeld je iPhone die je altijd tijdens het fietsen met je mee wilt brengen.

 

Het belang van een goede ridecase

Onderweg op de fiets heb je de meeste tijd je telefoon nodig. Je luistert er muziek mee en je gebruikt het apparaat als navigator. Het is dan niet aan te raden om het toestel in je hand te houden of in je broekzak. Het is aan te raden om deze dan te plaatsen in een standaard. Daarnaast is het ook van belang dat deze op een veilige en stevige manier wordt geplaatst. Dit kan je doen door het toestel te plaatsen in een Topeak ridecase.

 

Verschillende modellen ridecases

Niet alle telefoontoestellen zijn van dezelfde grootte en formaat. Daarom is het van belang dat je kiest voor de juiste case. Of je nou een iPhone hebt of een willekeurig Android toestel, in dit assortiment vind je altijd de ridecase die jij nodig hebt voor je toestel.

 

De werking van de ridecases

Je plaatst het toestel eenvoudig en snel in de ridecase. Vervolgens mount je deze op het stuur van je fiets. Je kunt dus snel op pad gaan met jouw favoriete telefoon. Wees niet bang dat je toestel tijdens het rijden op de grond valt. De cases zijn namelijk schokbestendig. Daardoor blijft het toestel stevig en goed bevestigd en zal het niet snel los laten. Ben je lang onderweg en ben je bang dat je toestel leeg raakt? Dan heb je ook de mogelijkheid om een powerpack mee te brengen. Heb je ten slot niet de wens om het toestel aan je stoel bevestigen en wil je deze liever aan je arm hangen? Dan kan dat met de stevige band die het toestel stevig op zijn plek houd. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Ga veilig de weg op met je fiets en neem je telefoon nu overal mee naartoe met de Topeak ridecase. De cases zijn van hoge kwaliteit en gaan hierdoor lang mee zonder snel beschadigd te raken. Houd je toestel veilig opgeborgen en voorkom dat deze snel op de grond valt. Daarnaast waarborg je ook je eigen veiligheid met deze cases.

https://www.bikebudget.nl/webshop/winkelmandje/

DEALS VOOR JOU: