Sorteer op:

Dubbele fietstassen

*

Een dubbele fietstas hangt aan beide zijden van de bagagedrager. Dit zorgt voor ervoor dat je veel kunt meenemen! 

Waarom kiezen voor dubbele fietstassen grote voordelen heeft
Wanneer je er graag op uit gaat op de fiets is het wel zo handig als je wat spullen mee kunt nemen. Natuurlijk kan je wat kwijt onder de snelbinders of in een klein tasje aan het stuur. En er zijn ook fietstassen die je aan één kant van je fiets bevestigt. Wij leggen je graag uit wat goede redenen zijn om voor een dubbele fietstas te kiezen.

Meer meenemen
Het grootste voordeel van fietstassen dubbel is natuurlijk dat je extra veel kunt meenemen. Je verdeelt je spullen netjes over beide kanten van jouw fiets en met een grote dubbele fietstas houd je wellicht zelfs nog ruimte over. En dat kan geen kwaad, want wie weet koop je onderweg of ter plaatse nog iets wat ook graag een plekje in jouw fietstas wil voor de terugreis.

Veilig evenwicht onderweg
Hoe meer je meeneemt en hoe meer je dus in die fietstas stopt, des te meer gewicht er vervolgens met jou meefietst. Wat broodjes, een paar appels en een paar flesjes drinken: daar praten we niet over. Maar wat nou als je een enkele fietstas hebt en je stopt er meerdere kilo’s aan spullen in? Dat laat zich raden: de ene kant van jouw fiets is veel zwaarder dan de andere. Dat is niet alleen onhandig, maar kan zelfs gevaarlijk zijn. Denk aan het moment van opstappen of als je onderweg plotseling moet remmen. Doordat het zwaartepunt net aan de verkeerde kant ligt, kan je een vervelende smak maken.

Met een dubbele fietstas verdeel je al jouw spullen netjes over beide tassen en is er geen vuiltje meer aan de lucht. En natuurlijk komt het niet op een paar ons meer aan de ene dan aan de andere kant.

Boodschapje mee?
Als je een beetje aan het milieu denkt, neem je vast wel eens de fiets om wat kleine boodschappen te doen. En met fietstassen dubbel is dat zelfs een extra goed idee. Want het zal je verbazen wat je in dubbele fietstassen met een inhoud van bijvoorbeeld 40 liter allemaal mee kunt nemen.

En stel dat je in de stad bent of je gaat bij iemand op bezoek. Je had niet het idee om ook boodschappen te doen of iets te kopen. Maar plannen kunnen altijd veranderen. Met bergruimte aan beide kanten van je fiets maak je het jezelf wel heel erg makkelijk. En die auto: die heb je voor wat kleinere boodschappen of aankopen dan helemaal niet meer nodig. Dat scheelt ook nog eens brandstof en parkeerkosten.

Picknick mee met fietstassen dubbel

Op een mooie voorjaarsdag denk je al snel aan heerlijk buiten zijn, wandelen of een flink eind fietsen. Hoe fijn is het dan als je volop ruimte hebt in jouw dubbele fietstas om bijvoorbeeld een uitgebreide picknick mee te nemen. Bedenk dat een dekentje ook al flink wat ruimte inneemt, niet in gewicht maar wel in volume. En als je die fietstocht met meerdere personen onderneemt, dan zal je zien dat anderen al snel jaloers worden op jouw fietstassen dubbel: zij moeten nog maar zien hoe ze alles meegesjouwd krijgen!

Ga jij ook dubbel overstag?

Na de opsomming van al deze voordelen kunnen we ons goed voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar ons aanbod van dubbele fietstassen. Het goede nieuws is dat dat bestaat uit een gevarieerd aantal producten in diverse afmetingen en dessins. Ga er maar vanuit dat er ook voor jouw fietstochten passende fietstassen dubbel klaar staan. Je kunt er dus op vertrouwen dat ook jij sneller dan je denkt extra veel opbergruimte aan je fiets hebt hangen, aan beide kanten dus.

https://www.bikebudget.nl/webshop/winkelmandje/

DEALS VOOR JOU: