Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
*
  1. Privacy

    Privacybeleid BikeBudget.nl

    https://www.bikebudget.nl

     

    Over ons privacybeleid

    BikeBudget.nl geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het

    verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze

    diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan

    derden.

    Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van

    BikeBudget.nl. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 15/05/2018, met het publiceren van een

    nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u

    door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze

    gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens

    opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u

    aan ons verstrekte persoonsgegevens.

    Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u

    vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

     

    Over de gegevensverwerking

    Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke

    beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

     

    Webwinkelsoftware

    SatDesign

    Onze webwinkel is ontwikkeld met software van SatDesign. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze

    dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. SatDesign heeft toegang tot uw

    gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.

    SatDesign is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende

    beveiligingsmaatregelen te nemen. SatDesign maakt gebruik van cookies om technische informatie te

    verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of

    opgeslagen.

     

    E-mail en mailinglijsten

    MailChimp

    Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven met MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen

    doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de

    ‘unsubscribe’ link. U ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp

    beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of

    e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het

    verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

    Anders

    Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Anders. Deze partij heeft passende

    technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens

    zoveel mogelijk te voorkomen. Anders heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer

    vertrouwelijk.

    SatDesign

    Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van SatDesign. Deze partij heeft

    passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze

    gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. SatDesign heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons emailverkeer

    vertrouwelijk.

    Payment processors

    Mollie

    Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van

    Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of

    creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw

    persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de

    dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle

    hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van

    toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw

    gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

     

    Rabobank Omnikassa

    VOORBEELD: Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het

    platform van Rabobank. Rabobank Omnikassa verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens

    zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Rabobank Omnikassa heeft passende technische en organisatorische

    maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Rabobank behoudt zich het recht voor uw

    gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde)

    gegevens met derden te delen. Rabobank deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling

    (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars.

    Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens

    van toepassing op de onderdelen van Rabobank's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Rabobank

    bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

    Beoordelingen

    WebwinkelKeur

    Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent

    u verplicht om uw naam, e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review

    aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam en woonplaats eveneens op de eigen

    website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven.

    In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met

    WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten.

    WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te

    beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening

    derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde

    waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de

    onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

    Verzenden en logistiek

    PostNL

    Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de

    diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en

    woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de

    overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen

    ter beschikking.

    DHL

    Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de

    diensten van DHL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en

    woonplaatsgegevens met DHL delen. DHL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de

    overeenkomst. In het geval dat DHL onderaannemers inschakelt, stelt DHL uw gegevens ook aan deze partijen ter

    beschikking.

     

    Facturatie en boekhouden

    SatDesign

    Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van de dienst van SatDesign. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van SatDesign. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het

    administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen.

    SatDesign is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. SatDesign  gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

     

    Externe verkoopkanalen

    Bol.com

    Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Bol.com. Als u via dit platform een bestelling plaatst

    dan deelt Bol.com uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te

    handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische

    maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.

     

    Doel van de gegevensverwerking

    Algemeen doel van de verwerking

    Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de

    verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor

    (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek -

    op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden

    niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen.

    Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed

    of wettelijke verplichting.

    Automatisch verzamelde gegevens

    Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening

    verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen

    persoonsgegevens.

    Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

    In voorkomende gevallen kan BikeBudget.nl op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen

    van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij

    gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen

    verzetten.

     

    Bewaartermijnen

    Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft

    dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten

    als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw

    (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren.

    Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw

    opdracht hebben vervaardigd.

     

    Uw rechten

    Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met

    betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke

    rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.

    In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds

    bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te

    ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in

    het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van

    gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren.

    U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij

    uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

     

    Inzagerecht

    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe

    herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U

    ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons

    bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich

    hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

     

    Rectificatierecht

    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe

    herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor

    privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij

    u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

     

    Recht op beperking van de verwerking

    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe

    herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken.

    U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij

    ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

     

    Recht op overdraagbaarheid

    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe

    herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze

    contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt

    ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij

    hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid

    kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van

    databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

     

    Recht van bezwaar en overige rechten

    U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of

    in opdracht van BikeBudget.nl. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in

    afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van

    gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

    U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden

    onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening

    dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

    Cookies

    Google Analytics

    Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij

    gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze

    verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij

    hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

     

    Cookies van derde partijen

    In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze

    privacyverklaring.

     

    Wijzigingen in het privacybeleid

    Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest

    recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met

    betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

     

    Contactgegevens

    BikeBudget.nl

    Schoolstraat 13

    4841XC Prinsenbeek

    Nederland

    T (076) 542-5063

    E info@bikebudget.nl

     

    Contactpersoon voor privacyzaken

    Martijn Boere

  1. Martijn Boere klantenservice

    Alles wat u wilt weten

    Heeft u vragen over onze levering en service? Neem dan een kijkje op onze klantenservicepagina.