1. Klantenservice

  *

  Retourneren & Ruilen

   Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden  waarom u de bestelling terug wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

   

  U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. U bent vrij om te kiezen met welke vervoerder u dit doet.  Deze kosten bedragen circa 5,75 per pakket (bij DHL), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat* en verpakking aan BikeBudget.nl geretourneerd moeten worden. Na ontvangst in ons magazijn zal de creditering binnen uiterlijk 14 dagen worden uitgevoerd. 

   

  *In die mate uitgepakt of gebruikt voor zover nodig is om te kunnen beoordelen of het product naar behoren functioneert.
  Product is schoon, compleet, onbeschadigd en voorzien van originele onbeschadigde verpakking.

   

  Het product dient niet gebruikt te zijn en bij fietsen mag er niet meer dan 5km mee gefietst zijn. Om gebruik te maken van dit recht zeer gemakkelijk dit formulier invullen

   

  Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

   

  Het product kan worden geretourneerd naar het onderstaande adres:

  BikeBudget.nl

  Logtenburg 8

  4841PA Prinsenbeek

  Nederland

  • Hoe meld ik mijn retourzending aan?

   U kunt uw retourzending gemakkelijk aanmelden via dit formulier.

  • Kan ik mijn product ruilen?

   Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met klantenservice@bikebudget.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product dat u wilt ruilen.

  • Meer informatie over uw herroepingsrecht

   Het herroepingsrecht
   U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Komt het product beschadigd of gebruikt terug  dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

   De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier te sturen naar  info@bikebudget.nl . Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen. Na ontvangst van uw geretourneerde product proberen wij zo snel mogelijk uw geld terug over te maken, uiterlijk binnen 14 dagen.
   Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

    

   Terugbetaling
   In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, exclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 29.95 zullen bedragen.

    

   Uitsluiting herroepingsrecht
   Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

   • Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals Gepersonaliseerde fietsen

   Modelformulier voor herroeping
   (dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen, u kunt ook herroepen d.m.v. te mailen naar: info@bikebudget.nl )
   Aan BikeBudget
   Logtenburg 8

   4841PA Prinsenbeek

   info@bikebudget.nl
   Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende:

   • de verkoop van de volgende goederen:
   • de levering van de volgende digitale inhoud:
   • de verrichting van de volgende dienst herroept/herroepen:

   Besteld op* / Ontvangen op*:
   Naam/Namen consument(en):
   Adres consument(en):
   Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend):
   Datum:
   (*) Doorhalen (of weghalen) wat niet van toepassing is

  Vraag niet beantwoord?

  Stuur ons een mail

 1. Neem gerust contact met ons op

  Vraag niet beantwoord?

  Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

DEALS VOOR JOU: