1. Klantenservice

  *

  Garantie & Klachten

  Wilt u een garantieaanvraag indienen? Dit kan gemakkelijk via dit formulier .

   

  Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. 

   

  * Let wel op: wanneer het product niet defect wordt bevonden brengen wij de onderzoekskosten van 30 euro bij u in rekening. U krijgt het product dan retour gestuurd.

   

   

  • Hoelang maak ik aanspraak op garantie?

   Garantie op het frame: volgens fabrieksgarantie
   Garantie op onderdelen: dit is afhankelijk van de leverancier en het soort onderdeel
   Garantie op voorvork: volgens fabrieksgarantie
    
   Voor de daadwerkelijke garantieduur kunt u contact op nemen via de mail.
    
  • Klachtenpagina

   Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@bikebudget.nl.

    

   Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

  Vraag niet beantwoord?

  Stuur ons een mail

 1. Neem gerust contact met ons op

  Vraag niet beantwoord?

  Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

DEALS VOOR JOU: